SVARTNÄS VINDPARK

Strax väster om  Jädraås Vindpark och Mombyåsen Vindpark (Se referensgalleriet), bygger Arise AB en vindpark bestående av 32 turbiner.  Som UE till NCC bygger vi upp infrastrukturen. Vi bistår även projektet med GIS-tekniska tjänster.

HÄSTKULLEN VINDPARK

4 mil nordväst om  Härnösand bygger E.ON en av Europas största landbaserade vindkraftsparker i Västernorrland. Parken utgörs av två projekt, Björnlandhöjden och Hästkullen.  Vi bistår projekt Hästkullen med arbetsledning, några maskiner och GIS-tekniska tjänster.

GRÖNVIKEN STÄLLVERK

Som UE till NCC utför vi förberedande arbeten på ställverksplanen i Lingbo där det nya ställverket kommer att byggas inom kort. Vi bistår även projektet med GIS-tekniska tjänster.MARMAVERKEN - SÖDERHAMN

Som UE till NCC är vi med och rustar upp länsbanan mellan Marmaverken och Söderhamn.
RÖSTBO JVG

 Som UE till NCC bygger vi en mötesstation i Röstbo, Henninge.

HÖGKÖLEN VINDPARK 

 Strax sydväst om Färila bygger OX2 vindparken som består av 18 vindkraftverk. Veidekke Entreprenad AB är ansvariga för byggnation av vägar, kranplatser och fundament. Vi bistår projektet med vissa GIS-tekniska tjänster.

FIREBALL BERG- OCH DALBANA FURUVIK

Nu byggs Furuviks nyaste attraktion, Fireball. Vi bistår projektet med vissa GIS-tekniska tjänster.SANDVIK BETNING-16 

Som UE till NCC utför vi markarbetena för nya byggnaden "Betning-16", på Sandvik. Vi bistår även projektet med vissa GIS-tekniska tjänster.MÖRTBOVÄGEN OCKELBO 

Som UE till NCC utför vi förstärkningsarbeten mellan Väg 272 - Mörtebo.